Zdravo! Moje ime je Urša, in sem grafična oblikovalka z bogato domišljijo, ki najde svoj navdih v svetovih fantazijskih knjig. Moja strast do organizacije in planiranja ter želja po obkroženosti z lepimi stvarmi mi služi kot zavetje pred vsakodnevnim stresom. To me žene, da ustvarjam estetsko dovršene izdelke, ki ne prinašajo lepih trenutkov samo meni, ampak lahko obogatijo tudi življenja drugih.

Želiš imeti pregled nad svojim natrpanim urnikom in opravili, hkrati pa poskrbeti, da se lahko osredotočiš na majhne stvari, ki so zares pomembne?

Izdelki na Planiram.si so ustvarjeni zate: za ustvarjalnega posameznika/ico, ki se želi bolje organizirati. Verjamem, da je ravno to ključ do uspeha. Bolj ko smo organizirani, manj smo pod stresom. Tako lahko dosežeš svoje cilje in živiš življenje, o katerem vsi sanjamo.

Moj cilj je pomagati ljudem, da to dosežejo in si tako olajšajo vsakdanje življenje, korak za korakom. Oblikujem izdelke za boljšo organizacijo in z njimi omogočam, da učinkovito opravljanje vsakodnevnih opravil postane preprosto in zabavno.

NAKUPUJ PO NAJBOLJ PRODANIH IZDELKIH