Potrebujete motivacijo za branje?

Potrebujete motivacijo za branje?

Sledilniki branja so odličen način, da se organizirate, spremljate svoje bralne navade in si postavljate cilje. V kombinaciji s izzivi pa lahko sledilnik postane še bolj zabaven in motivacijski. V tem članku bomo raziskali, zakaj bi morali imeti Sledilnik branja s 100 izzivi.

knjižnica stotih knjig 1

knjižnica stotih knjig 2

 

Za koga je sledilnik branja uporaben?

Sledilnik branja je koristen pripomoček za bralce, saj omogoča spremljanje bralnih navad in organizacijo prebranih knjig. Sledilnik vam lahko pomaga pri postavljanju ciljev branja, spremljanju količine prebranega gradiva in izbiri naslednje knjige. Prav tako pa sledilnik branja lahko služi tudi kot spomin na knjige, ki ste jih že prebrali, in kot pripomoček za priporočanje knjig drugim bralcem. Skratka, sledilnik branja je uporabno orodje za vse, ki radi berejo in želijo spremljati svoje bralne navade.

sledenje številu prebranih knjig

Sledilniki branja so dobri za spremljanje vaših bralnih navad, organizacijo knjig in postavljanje ciljev. Sledilnik branja z izzivi pa vam pomaga pri motivaciji in zabavi pri branju.

 

Sodelovanje v bralnih izzivih

Bralni izzivi so odličen način, da razširite svoje bralne navade, odkrijete nove avtorje in žanre ter se zabavate ob branju. Sodelovanje v bralnih izzivih vam lahko pomaga tudi pri motivaciji za branje in pri doseganju svojih ciljev branja.
 
Primeri izzivov: 
izzivi
izzivi 2

Recenzije prebranih knjig

Ocenjevanje knjig je odličen način, da zapišete svoje mnenje o prebranem in istočasno poskrbi, da ne pozabite katere knjige ste že prebrali ali njihove vsebine. Sledilnik branja z izzivi ima že pripravljene strani za 100 ocen.
ocena knjige

Kaj pa mnenja tistih, ki so ga kupili?

mnenje instagram
mnenje facebook
Sledilnik ni časovno omejen, zato uživajte v branju in si privoščite veliko zadovoljstva ob vsakem opravljenem izzivu. 

Svoj izvod si zagotovite s klikom TUKAJ.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.